Livrare & Retur

POLITICA DE LIVRARE

Termenul maxim de livrare al produselor va diferi în funcție de următoarele două categorii de produse:

- Ochelari de vedere (rame de vedere + lentile de vedere) comandați pe baza prescripției încărcate sau completate pe site vor fi livrati in termen de 14 ZILE LUCRĂTOARE

- Restul produselor (rame de vedere, lentile contact, soluții lentile, ochelari de soare, soluții curățat lentile, accesorii etc.) vor fi livrate in termen de 1-3 ZILE LUCRĂTOARE

Suma minimă pentru transport gratuit va fi de 300 ron.

Firma de curierat prin care se vor livra produsele: SC FAN COURIER EXPRESS SRL.

 

POLITICA DE RETUR

Conform O.G. 34/2014: Cu exceptia cazurilor prevazute la art. 16, consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fara a suporta alte costuri decat cele prevăzute la art. 13 alin. (3) şi la art. 14.

Rambursarea banilor se face in termen de maxim 30 de zile din momentul primirii produsului de la cumparator, prin transfer bancar in contul ales de dumneavoastra.

 

Produsul returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

-Sa nu fie deteriorat

-Sa nu contina urme de utilizare (pete, zgarieturi, lovituri, etc.)

-Sa fie impachetat corespunzator in cutia originala a acestuia, nedeteriorata, cu toate accesoriile primite si etichetele intacte

-Sa aiba asupra sa toate documentele cu care a fost expediat (factura, certificat de garantie, certificat de conformitate, manual, instructiuni de folosire).

 

Nu pot fi returnate urmatoarele categorii de produse conform O.G. nr. 34/2014:

-Produse care prezinta modificari fizice (lovituri, ciobiri, zgarieturi, pete, socuri)

- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati 

- Produse primite cadou la alte produse achizitionate

- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena care au fost desigilate de consumator (lentile de contact)

- Produse efectuate la comanda (rame de vedere + lentiele)

 Cheltuielile de restituire sunt suportate, conform legii, de catre client.

Pentru informatii suplimentare si clarificari va stam la dispozitie la numarul de telefon 031. 401.38.72, zilnic intre orele 10 - 17 si pe e-mail la adresa contact@optilumiere.ro.