Garantie

Garantie

In calitate de comerciant de ochelari, SC LUMIERE OPTIQUE SRL are o poltica de garantie de 24 luni, valabila pentru produsele achizitionate din platforma www.optilumiere.ro. Perioda de garantie incepe de la data livrarii comenzii catre client si este valabila doar prin intrunirea conditiilor de confomitate, prezentate mai jos:

- Garantia se aplica doar produsului achizitionat, iar compania SC LUMIERE OPTIQUE SRL nu se face raspunzatoare pentru corectitudinea datelor introduse de catre client, in ceea ce priveste sectiunea de optometrie.

- In termen de 24 luni de la livrarea produsului catre client, eventualele reparatii vor fi suportate de SC LUMIERE OPTIQUE SRL, doar in cazul defectiunilor normale. In cazul in care se constata imposibilitatea repararii produsului, acesta va fi inlocuit. Orice reparatie efectuata de SC LUMIERE OPTIQUE SRL va fi efectuata in maxim 15 zile calendaristice, conform legii 449/2003.

- Pentru acordarea garantiei, cumparatorul trebuie sa ataseze coletului trimis si o copie a bonului fiscal/ facturii/ chitantei, impreuna cu certificatul de garantie.

- Produsele/ componentele defecte intra in patrimoniul SC LUMIERE OPTIQUE SRL

 

Cauze ce anuleaza garantia:

- neprezentarea documentelor necesare acordarii garantiei.

- executarea unor reparatii anterioare, neexecutate de SC LUMIERE OPTIQUE SRL

- neconcordanta dintre produsul fizic si cel inscris pe garantie.

- schimbarea starii originale a produsului.

 

Defecte in afara garantiei:

- defecte generate de zgarieturi, deformari, fisuri, distrugeri partiale sau totale.

- defecte generate de nerespectarea conditiilor de utilizare ale produsului.

- defecte de orice fel ale produsului datorate incendiilor, accidentelor, loviturilor, vibratiilor.