Despre Noi

Despre Noi

Din momentul in care veti trece pragul nostru, veti afla de ce ati facut cea mai buna alegere privind inlaturarea problemelor dumneavoastra de vedere, astfel incat sa revedeti ”lumea in HD”. Urmarim cu cea mai mare dedicare satisfactia clientilor nostri. Acest lucru reprezinta fundamentul filosofiei noastre, obiectivul nostru primordial. Pe aceasta cale dorim sa va asiguram de inalta atentie acordata fiecarui detaliu care compune experienta dumneavoastra de cumparare.

Echipa noastra isi propune sa va ofere cele mai bune servicii de optica medicala urmarind atingerea rezultatului dorit, pornind de la etapa de familiarizare, continuand cu stabilirea prescriptiei, alegerea ramelor si lentilelor potrivite nevoilor dumneavoastra, executia profesionista a montajului, efectuarea controlulului de calitate, totul pentru a intra in posesia unui produs premium, personalizat perfect activitatilor pe care le desfasurati zi de zi, astfel incat sa nu ratati nici un moment important.

Ne laudam cu serviciile noastre post-vanzare pentru ca dorim sa va fim alaturi pe toata durata utilizarii produsului. Suntem bucurosi pentru ca ne-ati ales, insa ne declaram multumiti pe deplin doar atunci cand beneficiem din nou de increderea  dumneavoastra, gata de a va demonstra ca puteti vedea din nou ”lumea in HD”.

Va asiguram ca folosim doar lentile de inalta performanta pentru ca numai in acest fel va putem garanta un produs premium cu o durata de utilizare ridicata, care sa va aduca cel mai ridicat grad de satisfactie. Ramele pe care vi le recomandam sunt alese pe baza unor criterii stricte de calitate si durabilitate astfel incat sa putem oferim la final un produs confortabil si sigur.

Pentru confectionarea ochelarilor dumneavoastra este mobilizata o intreaga echipa care munceste pentru a da spre folosinta un produs unic, ce va intruni toate nevoile optice, respectand cele mai ridicate standarde de calitate.

Facem eforturi permanente de a intelege cat mai bine nevoile dumneavoastra, de aceea tindem sa contractam personal specializat care totodata poarta ochelari de vedere. Doar asa putem oferi cele mai bune recomandari, vorbind din experienta.

Optilumiere poate deveni stilistul dumneavoastra in materie de ochelari de vedere. Indiferent de destinatia acestora, fie ca aveti nevoie de o imagine sobra in timpul sedintelor, fie ca aveti nevoie sa evadati din cotidian, suntem intotdeauna aici sa va ajutam.

Cu drag,

Echipa Optilumiere