Cum Cumpar

Cum cumpar?

Primul pas:

In vederea achizitionarii produselor dorite trebuie sa iti faci un cont de client, prin accesarea sectiunii “ Inregistrare”, din antetul oricarei pagini din site. In cazul in care detii deja un cont personal, trebuie sa te autentifici, prin accesarea sectiunii “Autentificare”, din acelasi loc.

Pasul al doilea:

Cumpararea produselor online se face prin adaugarea produselor din site in cosul de cumparaturi ( cosul meu). In cadrul paginii fiecarui produs se regaseste butonul “Adauga in cos”.

Pentru achizitionarea lentilelor, acceseaza sectiunea “Adauga lentile” cu ajutorul careia iti vei putea personaliza letilele de care ai nevoie, conform retetei prescrise de medicul oftalmolog.

*in cazul ochelarilor de vedere, este necesara achizitia lentilelor separat, pretul incluzand doar rama acestora.

Pe masura ce adaugati produse in cos, acesta se va actualiza cu suma totala a produselor si cantitatea acestora.

In cos se pot adauga mai multe produse, din orice categorie.

Pasul al treilea:

Apasand butonul „ cosul meu” din meniul site-ului, o mica fereastra se va deschide, care iti va da alte doua optiuni: detalii si comanda. Butonul „Comanda” te va duce in pagina „ Finalizeaza comanda” unde vei adauga detaliile de livrare si facturare. Butonul detalii te va directiona catre :Cos cumparaturi”, unde iti poti verifica cosul de cumparaturi. Dupa ce termini de verificat, esti gata sa plasezi comanda.

Pasul al patrulea:

La finalul comenzii vei gasi butonul „ Trimite comanda” care te va redirectiona in pagina „Finalizeaza comanda”. Completeaza restul de date si apasa pe butonul „Trimite comanda”. Felicitari! Ai finalizat cu succes comanda!